Invitació

logo_novadors_1      logo_uji_1    logo-cefire_1

El Fòrum Novadors, amb la col·laboració de la Universitat Jaume I de Castelló i el Cefire de Castelló, es complau en convidar-vos a les seues

X Jornades Novadors 2013

Que se celebraran enguany a la Universitat Jaume I de Castelló,
els dies 5 i 6 de juliol.

Les jornades  pretenen ser un fòrum de debat i de reflexió sobre l’articulació de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en l’educació. El seu objectiu és donar a conèixer experiències rellevants que s’estan duent a terme en educació i que poden enriquir tant als professionals com als estudiants de les Universitats que actualment es preparen per a ser docents. Les Jornades van dirigides al professorat d’Educació Infantil, Primària, Secundària, Universitat, alumnat de els graus de Mestre, Psicopedagogia, equips directius de centres, psicopedagogs, psicòlegs i educadors en general.

Conferències, tallers, ponències, kafé kedades, petxakutxes (i sopars, dinars i cervesetes amb segell novadorenc) seran l’excusa perfecta per a reunir un bon grapat d’excel·lents professionals de l’educació d’arreu l’estat.

Ja podeu inscriure-vos: http://www.novadors.org/jornades2013

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>